Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!
Teraszburkolat ár - Számolja ki segítségünkkel a teraszburkolata árát!


Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

 

 

Bizonyára Ön is szívesen élvezné kertjében a fa csodálatos hangulatát, akár több évtizedeken keresztül! Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen faanyagot választunk, hiszen egy rosszul választott anyag a környezeti behatások következtében könnyedén megcsúnyulhat, sőt, akár rövid időn belül cserére szorulhat.

 

A szakértők szerint az egyik legtartósabb fafajta az akác, így kültéri felhasználásra kifejezetten alkalmas. Kemény, kopásálló faanyag, így ellenáll az olyan környezeti hatásoknak, mint a változó mennyiségű csapadék, az erős napfény és a hőmérsékletingadozás. A tartósság mellett az esztétikai szempontoknak is tökéletesen megfelel, hiszen a fa meleg hangulata igazán szép és nyugodt környezetet biztosít számunkra.

 

 

Teraszburkolatainkat a legjobb minőségű akácfából készítjük, évtizedes szakértelemmel, így Önnek nem kell attól tartania, hogy a burkolat megcsúnyul, tönkremegy és balesetveszélyessé válik.

 

Teraszburkolat ár kalkulátor - 1. Terasz felületének meghatározása

 

A burkolandó teraszának hossza és szélessége megadásával könnyedén ki tudja számolni, hogy hány négyzetméteres területről van szó pontosan. 

 

Teraszburkolat ár kalkulátor - 2. Teraszdeszka szélessége

 

Az általunk kínált hossztoldott teraszdeszkák prémium minőségű, szárított akácfából készülnek, melyek az akác pozitív tulajdonságainak köszönhetően rendkívül tartós végeredményt kapunk. Hossztoldási technológiánk segítségével ma már bármilyen igényt ki tudunk elégíteni, hiszen a módszer segítségével akár 6 méter hosszú deszkákat is tudunk készíteni!

 

Teraszburkolat ár kalkulátor - 3. Párnafa

 

Egy terasz elhelyezése során az első lépés mindig a párnafázás, hiszen erre kerülnek rá később a teraszdeszkák. Ebben az esetben a párnafákat átlagosan 40-45 cm távolságban kell lerakni, ezzel biztosítani lehet a terasz teljes stabilitását. Attól függően, hogy a teraszburkolatunk tömör, sík felületre (legtöbbször betonba) vagy kavicságyra kerül, két szelvényméretű párnafa között kell döntenünk. Betonozott felületre elégséges az 50x22 mm-es, de zúzottkő-, illetve kavicságy esetében már indokolt a nagyobb, 60x40 mm-es párnafarendszer használata.  

 

Teraszburkolat ár kalkulátor - 4. Rögzítés módjának kiválasztása

 

Teraszburkolatainkhoz minden esetben a rejtett rögzítőfülekkel, másik nevén klipszekkel történő rögzítési módot ajánljuk. Ez nem csak esztétikusabb felületet eredményez, de a burkolat élettartamát is jóval megnöveli!

 

Használja Ön is terasz kalkurátunkat, melynek segítségével kiszámolhatja akácfa teraszburkolatának költségeit! 


Webáruház

Saválló klipsz

Az akác terasz- és homlokzatburkolatok tartósságához saválló rögzítőelemeket használunk

Saválló klipsz

CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

A tökéletes homlokzatburkolat titka csupán két dolog: kiváló minőségű anyag és professzionális szerelés! Az anyagválasztás azonban nem egyszerű feladat, hiszen ha nem a megfelelő...

Homlokzatburkolat - Mitől lesz igazán szép és tartós?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok