Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!


Rólunk 

Cégünk mottójába igyekeztünk belesűríteni mindazt, amit Vásárlóinknak, Partnereinknek nyújtottunk az elmúlt 20 évben, és amit nyújtani kívánunk a jövőben is. Hosszú távra tervezünk, így hiszünk benne, hogy a tisztességes, fair megoldás mindig a legjobb üzletpolitika. Ez tükröződik árainkban, a termékek minőségében, valamint a Vevőkhöz való hozzáállásunkban, így biztos lehet benne, hogy valóban a legjobb megoldást találjuk.

 

 

 

Cégünk 2014 szeptemberében elnyerte az inno Lignum Sopron Erdészeti és Faipari szakvásár és Rendezvénysorozat innovációs különdíját. 

 
 

Cégünk 2015-ben elnyerte a Nemzetgazdasági Minisztérium ,,A hónap kis-, és középvállalkozása” díját.

 

 

 

Mi hiszünk a termékünkben - és Vevőink számára a legjobbat nyújtjuk!

A Robinia Group Kft. az elmúlt 15 év során stabil helyet biztosított magának úgy a hazai, mint a nemzetközi piacon komplex faipari szolgáltatásokkal. Tapasztalataink és tudásunk alapján 2007 óta kizárólag a rendkívül tartós, kültéri használatra kifejezetten alkalmas akácfa (Robinia pseudoacacia) feldolgozásával foglalkozunk. Cégünk fő tevékenysége az akácfa alapanyag, félkész- és késztermékek, akác terasz, és homlokzatburkolatok illetve a játszóeszközök valamint a kert- és parkberendezési tárgyak gyártása illetve európai forgalmazása.

Meggyőződésünk, hogy ennek a keményfának a minősége valamint ökológiai előnyei egyedülállóak - és ezen tulajdonságainak köszönhetően az akác kiválló választás kültéri bútorok, terasz- és homlokzatbútorok, parkberendezési tárgyak és egyéb kiegészítők gyártásához. Csapatunk elkötelezettsége, hogy minden ügyfelünk számára a legjobbat nyújtsuk - és választott termékünk élete végéig kiszolgálja majd igényeit!

 

Miért ajánljuk az akácfát? - természetbarát megoldás

A trópusi esőerdőkkel ellentétben az akácerdők fenntartható gazdálkodású ültetvények. Termelésük és felhasználásuk egyértelműen természetbarátnak tekinthető, hiszen míg a trópusi erdőket nem ültetik újra, az akácot igen.

Ez a szempont napról-napra jobban érvényesül a vásárlók és az európai hatóságok értékrendjében. A magyar erdőkben termett akác az egyetlen alternatívája a környezetpusztítással kitermelt, esőerdőkből származó trópusi fajajokból készített termékeknek.

 

Miért ajánljuk az akácfát? - tartósság és időtállás

A játszóterek és kültéri építmények tartóelemei esetén a szakemberek az időjárásálló akácunk statikus képességeiben bíznak meg a legjobban. Az akác tulajdonságai lehetővé teszik, hogy termékeink valóban hosszú éven keresztül ugyan abban a minőségben és esztétikai megjelenésben  okozzanak örömet Vevőink számára anélkül, hogy bármilyen probléma felmerülne.

Az elmúlt évek munkájának köszönhetően az európai piacon jelenlévő építőipari és fa játszóeszköz gyártó cégek meghatározó akác szállítói vagyunk. Mindazok, akik tartós faanyagot keresnek kültéri eszközök számára, amelyek kreatív játszóeszközöket alkotnak a gyermekek számára, számíthatnak akáctermékeinkre.

 

Kültéri burkolat akácból - időtálló és gyönyörű

Kültéri burkolataink is előkelő helyet vívtak ki maguknak a nyugat-európai piacokon, hiszen termékeink egytől egyig magas fokú szakértelemmel készülnek, minőségi alapanyagokból. Az akác tulajdonságainak - és a szakértő összeszerelésnek - köszönhetően ezek a burkolatok - legyen az akár napos felületen, akár árnyékoson, több évtizedig megőrzik szépségük.

Az évek során részt vettünk több nagyszabású projekt létrejöttében (pl. zürich-i futballstadion tetőszerkezete) úgy, mint számtalan kisebb beruházásban, amelyben magánszemélyek otthonát, parkokat és játszótereket tettünk szebbé.

Teraszdeszkáink hossztoldással készítjük el. amely nem csak a tartósságukat javítja, de ezen technológia által lépesek vagyunk akár 6 méter hosszú darabok gyártására! Ez azt jelenti, hogy a legtöbb esetben minden sor egyetlen egy deszkából áll, ami jelentősen szebb burkolatot eredményez! 

...


A Robinia Group Kft. energiafüggőségének csökkentése érdekében új beruházás mellett döntött. A GINOP-4.1.4-19-2020-02312 kódszámú
pályázat segítségével 119,25 kW DC teljesítményű, visszwatt védelemmel ellátott, napelemes kiserőművet telepített kajászói telephelyén.
A beszerzett eszközök: 318 db Trina Solar TSM-375-DE08M(II) 375 Wp napelem, 2 db Huawei SUN2000-60KTL-MO inverter
A kiserőmű megfelel a vonatkozó szabványoknak és irányelveknek, segítségével a cég villamos energia felhasználásának mintegy 20%-át megtermeli.
A szerződött támogatás összege: 17.875.000,-Ft. A támogatás mértéke: 55%. A projekt befejezési dátuma: 2022.05.30.

 
CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok