Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!


Partner ProgramPartnerprogram

Kivitelezőknek és Tervezőknek

 

 

A Robinia Group Kft. évek óta sikeresen jelen van termékeivel az európai piacokon. Most láttuk elérkezettnek a pillanatot, hogy termékeinkkel, a kültéri akácfa burkolatokkal, akácfa játszótereinkkel bemutatkozzunk a magyar piacon is.

Nyugat Európában már sok száz háztartás választotta terasz és homlokzat burkolatként az akácfa burkolatot, a sokkal drágább és környezetromboló kitermelésből származó, egzóta fákból készült burkolatok helyett. Játszótereink Ausztriától-Írországig, beleértve Németországot, vagy akár a Benelux államokat, nagy népszerűségnek örvendenek, de rendszeresen szállítunk pl. Dél Koreába is játszótér elemeket.

A Robinia Group Kft. a magyar piacon való megjelenésére jelentős erőforrásokat csoportosít. Ezek az erőforrások, valamint a nemzetközi sikereink a garanciái annak, hogy termékeink meghatározó helyet fognak elfoglalni a hazai piacon.

 

A Robinia Group Kft. marketing kommunikációja során, milliós nagyságrendű Facebook rajongó előtt, Magyarország milliós látogatottságú lakberendezési portálján, valamint a Google és a Facebook hirdetési rendszerében is bemutatja termékeit. Profi marketing csapatunk ígérete szerint nem lesz olyan szeglete az országnak, ahol ne tudnának arról, mennyivel költséghatékonyabb, környezetkímélőbb, jobb, szebb, tartósabb a Robinia Group Kft. által gyártott és forgalmazott, valódi akácfából készült burkolatrendszer. A siker garantált. A kérdés az, hogy Ön kedves tervező,- kivitelező kollégánk, szeretne-e ebből a sikerből részesülni?

 

A Robinia Group Kft. magyarországi terjeszkedését kizárólag saját értékesítési rendszerrel, viszonteladók kizárásával végzi. Meggyőződésünk, hogy a közvetlen gyártó-végfelhasználó kapcsolat olcsóbb, rugalmasabb, mint egy többlépcsős disztribúciós rendszer. Marketing munkánk következtében, az összes megkeresés a Robinia Group értékesítési központjába fut be.

A cég ugyanakkor tisztán látja, hogy az esetek nagy többségében a vásárlók, kertépítőt, tervezőt, kivitelezőt keresnek fel teraszburkolataik, valamint egész kertjük kialakításának tekintetében, és tőlük kérnek tanácsot. Szeretnénk ilyenkor az Ön elérhetőségeit megadni! Sőt, ennél tovább megyünk! Szeretnénk segíteni az Ön marketing kommunikációjában is! Amennyiben Ön regisztrált Partnerünk, hirdetni fogjuk az Ön vállalkozását! Nem csupán a honlapunkon szerepel majd a vállalkozás elérhetősége, mint ajánlott kivitelező vagy tervező, ennél sokkal többet adunk! Közös referenciáinkról cikket írunk, és publikáljuk Magyarország legnagyobb lakberendezési portálján, az almaimotthona.hu oldalon. A portál havi látogatottsága több, mint 1,2 millió ember! Ők mind találkozni fognak az Ön vállalkozásának nevével! Ennél is többet szeretnénk tenni közös sikerünk érdekében! A közös referenciáinkat bemutató cikkeket, marketing ügynökségünk rendelkezésére álló, másfél milliós Facebook rajongó táborával is megosztjuk. Így biztos lehet abban, hogy Magyarországon, minden építkezni vágyó találkozni fog vállalkozásával, valamint a vállalkozását is bemutató, marketing szempontok alapján kidolgozott referenciaanyaggal!

 

Mit kell ehhez tennie? Semmi egyebet, mint a Robinia Group Kft. versenyképes termékeit ajánlani ügyfeleinek! Nyissunk közösen egy új dimenziót a magyar piacon!

 

 

 

PARTNERI AJÁNLATUNK TERVEZŐKNEK

 

 

PARTNERI AJÁNLATUNK KIVITELEZŐKNEK

 

 

 • terméklisták, termékleírások, termékminták
 • tervezési útmutató, műszaki tanácsadás
 • kiviteli tervek teljes körű elkészítése (műszaki dokumentáció, anyagkiírás)
 

 

 •  
 • minőségi versenyképes termékek
 • terméklisták, termékleírások, termékminták
 • a környékbeli megkeresések átirányítása
 • alkalmazástechnikai útmutató, szerelési- kivitelezési tanácsadás
 • optimalizált-, gazdaságos anyagigény számítás

 

Ingyenes marketing támogatás

 

Ingyenes marketing támogatás

 • cikkek közös referenciákról
 • megjelenés közösségi médiás felületeken, portálokon
 
 •  
 • cikkek közös referenciákról
 • megjelenés közösségi médiás felületeken, portálokon
 • vállalkozása ajánlása, megjelenítése honlapunkon

 

 

 

Legyünk együtt sikeresek!

Benkő Balázs  (06 20 435 83 38)

balazs.benko@robinia-group.hu

2472 Kajászó, Rákóczi u. 2/A

https://facebook.hu/robinia.akac

 

 
CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok