Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!
Akác teraszburkolat Fejér megyébenAkác teraszburkolat Fejér megyében

 Referencia     
címkék: teraszdeszka

Ahol a gyártó és a szerelő egy csapatban dolgozik: akácfa burkolat a kezdetektől, a végeredményig!

Cégünk alapvetően gyártói tevékenységét hirdeti, de profi szerelőcsapatunk munkájára is büszkék vagyunk - így bárki számára komplex szolgáltatást nyújthatunk, ha teraszburkolatról van szó. Így történt ez a képeken látható fejér megyei családi ház kertjében is, ahol egy medence köré építettünk teraszt az egész család örömére. Ahogy az a képeken is látszik, és ahogy a burkolat azt 40 év múlva is mutatni fogja: gyártási tevékenységünk mellett szerelő csapatunk kiváló szaktudására is büszkék lehetünk!

 

Vékony vagy vastag deszkázat?

Tárgyalt projektünk érdekessége - amely minden megrendelő számára példaértékű lehet -, hogy a megrendelő első gondolataként vastag deszkázatot szeretett volna medencéje köré építtetni. Természetesen amennyiben ragaszkodik az elképzeléshez az is kivitelezhető, de szakértő csapatunk tanácsára a terasz a tartósság növelése érdekében - a tulajdonos beleegyezésével - mégis keskeny deszkázatból készült el. A végeredmény pedig gyönyörű lett, és a terasz azóta is a ház ékét képezi.

 

Szeretné tudni, mennyibe kerülne az Ön teraszára elkészíteni egy hasonlóan csodálatos burkolatot? Töltse ki ingyenes teraszkalkulátorunkat, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

 


Akác terasz deszkázat

Legyen Önnek is álomotthona! Gyönyörű és tartós akác teraszburkolatok, egyenesen a gyártót


Akác terasz deszkázat

Párnafa rendszerek

Akác teraszburkolatainkat minden esetben kiváló minőségű, szintén akác párnafarendszerrel k


Párnafa rendszerek


CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok