Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!
Akác teraszburkolat a medence körülAkác teraszburkolat a medence körül

 Referencia     
címkék: teraszdeszka

A recept egyszerű: egy kristálytiszta vizű medence, egy szép akácterasz, és mutatós kerti bútorok. Ki ne szeretné ilyen környezetben eltölteni szabad perceit?

 

Akác teraszburkolat a medence körül - tökéletes kikapcsolódás, gyönyörű udvar

Mi jut először eszébe, amikor a tökéletes otthoni pihenésről, kikapcsolódásról kérdezik? A legtöbb ember számára a megfelelően berendezett kert, az árnyékos terasz mindenképpen megjelenik elképzelésében, és természetesen a nyári napokon egy medence sem jön rosszul. De ha a tökéletesség fogalmát kezdenénk boncolgatni, ugye Önnek is a természetesség, tartósság és a dekoratív megjelenés jutna eszébe?

 

Az akácfa teraszburkolat tökéletes megoldást nyújt akár a medence köré is. Az elkészült burkolat természetessége igazán harmonikus összképet alkot a kristálytiszta vízzel, és nem utolsó sorban attól sem kell tartani, hogy pár éven belül tönkre megy, megcsúnyul a burkolat! A Robinia Group által használt szíjácsmart akácfa ugyanis akár 50-100 éven át is hibátlan maradhat kertjében!

 

Így van ez a képeken látható dreazdai otthonban is, ahol a tulajdonos hosszas válogatás után az akácfa, és a Robinia Group Kft. mellett döntött. A végeredmény magáért beszél - és még fog is sok éven keresztül.

 

Szeretne Ön is hasonlóan gyönyörű, pihentető teraszt otthonába? Kérje személyre szabott ajánlatunkat ide kattintva: teraszburkolat ajánlatkérésCIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok