Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!
Játszótér építése - Fából készült komplett játszóterek, játszótéri eszközök


Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a legfontosabb kérdés, hiszen ezen múlik, hogy a játszótér élettartama hosszú legyen. 

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

 

 

Egy játszótér a gyermekek számára nagyon fontos, hiszen ez a felszabadulás egyik legfőbb helyszíne. Amellett, hogy itt önfeledten szórakozhatnak, az itt lévő eszközök segítik fejleszteni a gyerekek mozgáskoordinációját.

Azonban nagyon fontos, hogy mindez úgy történjen, hogy a gyermekek ne legyenek veszélyben, és minél nagyobb biztonságban tudhassuk őket.

Miért fontos az anyagválasztás a játszótér építésénél?

 

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen anyagot választunk egy játszótér megépítéséhez, hiszen ha rossz anyagból készülnek, pár év alatt megcsúnyulhatnak az eszközök, ráadásul könnyedén balesetveszélyessé válhatnak. Érdemes ezért egy olyan anyagot választani, ami tartós, ráadásul az esztétikai szempontoknak is tökéletesen megfelel.

 

 

Milyen anyag a legalkalmasabb egy játszótér építésére?

 

A szakértők szerint az egyik legtartósabb fafajta az akác, ezért kültéren kifejezetten jól alkalmazható. Rendkívül kemény, kopásálló faanyag. Ellenáll az olyan környezeti behatásoknak, mint a hőmérsékletingadozás, a változó mennyiségű csapadék, valamint az erős napfény, ami a nyári időszakban kifejezetten rosszat tehet a játszótéri eszközökkel.

 

Szíjácsmart oszlopok – Miért ezek a legalkalmasabbak a játszótér építéséhez?

 

Játszótereink szíjácsmentes akácfából készítjük. Az akácfát általában kérgezetten szokták árulni, de nagyban megrövidíti a fa élettartamát és tartósságát, hiszen a kéregben gyorsan elszaporodnak a korhadásért felelős gombák. Cégünk olyan technológiát tartalmaz a kitermelt akácfa deszkákon, oszlopokon, melyek során a kérget eltávolítjuk, így kiváló minőségű termékeket készíthetünk belőle.

 

 

Játszótér építése – Miért bízza szakemberekre a munkát?

 

Az akác megmunkálása egyáltalán nem egyszerű feladat, ráadásul szerszámigényes is, ezért mindenképp szakemberre kell bízni a munkát. Akácfából készült játszótereink magas szakértelemmel és odafigyeléssel készülnek. Az eszközök fém tartozékai kiváló minőségű, nyugat-európában készített rozsdamentes acélból készülnek, hosszú élettartammal rendelkeznek, így nem kell attól tartani, hogy veszélyessé válik, vagy cserére szorul.

Felkeltettük az érdeklődését? Kérje személyre szabott ajánlatunkat itt: 


Webáruház

Tornyos babaház

Minden gyermek álma - egy titkos kuckó a lomb tetején!

Tornyos babaház

CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

A tökéletes homlokzatburkolat titka csupán két dolog: kiváló minőségű anyag és professzionális szerelés! Az anyagválasztás azonban nem egyszerű feladat, hiszen ha nem a megfelelő...

Homlokzatburkolat - Mitől lesz igazán szép és tartós?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok