Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!
Solar napelemfarm akác tartószerkezeteSolar napelemfarm akác tartószerkezete

 Referencia     
címkék: referencia

Az elmúlt években egyre nagyobb-, és nagyobb figyelem irányul a megújuló energiaforrások felé. Sorra építjük a napelem farmokat, a szélerőműveket, hogy így csökkentsük a bolygónkon okozott károkat. Örömmel tapasztaljuk, hogy hazánkban is egyre gyakoribbak a zöld megoldások.

 

Napfarmok állványzata akácfából

2004-ben és 2005-ben, Lipcse, illetve Höslwang mellett két projektben is részt vettünk, melyek során állványzatot készítettünk napfarmok részére. Tudjuk, hogy ha valaki egy napfarmra gondol, nem fa tartórendszert képzel alá, de a projektek specifikus igényeinek csak az akácfa felelt meg. Előírás volt, hogy az állványzat természetes anyagból kellett készüljön, talapzatához nem használhattunk sem betont, sem fémet. A tartórendszer gyártása nem lehetett magas energiaigényű, valamint követelmény volt, hogy karbantartás nélkül kibírja a panelek 30 éves élettartamát. Fontos szempont volt továbbá az újrahasznosíthatóság. Az akác minden feltételnek megfelelt: természetes, ellenálló, hosszú élettartamú, és újrahasznosítható is egyben.

 

Az akácfa gond nélkül vette az akadályokat, a napelemek azóta is biztos lábakon állnak…

 

Energiatakarékosság és környezetvédelem: az akácfa élen jár!

Az akácfa azonban nem csak a fentiekkel segíti környezetünk védelmét. Megújulú energiaforrásként felhasználása a környezetvédelem számára is elfogadható - hiszen a kivágott akácerdők az újratelepítés után hamar régi formájukban tündökölhetnek!

Hazánkban felhasználása fokozottan ajánlott a környezetvédelem szempontjából is - hisze na szállítás megrövidülésével is sokat segíthetünk Földünk fenntarthatóságának megőrzésében.

CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok