Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!
Akácfa homlokzatburkolat - Tartós, gyönyörű végeredmény


A tökéletes homlokzatburkolat titka csupán két dolog: kiváló minőségű anyag és professzionális szerelés! Az anyagválasztás azonban nem egyszerű feladat, hiszen ha nem a megfelelő anyagot válaszjuk, a homlokzatburkolat pár éven belül teljesen tönkremehet. 

Homlokzatburkolat - Mitől lesz igazán szép és tartós?

 

Mire kell figyelni, ha igazán gyönyörű és tartós homlokzatburkolat a cél?

 

Ha homlokzatburkolatról van szó biztos, hogy Ön is természetes, szép hatást szeretne elérni, hiszen a gyönyörű otthon nem csak belülről, hanem kívülről is kifogástalan. Ezen kívül azonban a tartósságot is figyelembe kell venni, hiszen ha a végeredményt évtizedekig szeretnénk csodálni, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen anyagot választunk. A legtöbben ott hibáznak, hogy rossz anyagot választanak, amivel egy idegig szép a végeredmény, de pár éven belül teljesen megcsúnyul a homlokzatburkolat. 

 

 

A tökéletes homlokzatburkolatnak csupán két feltétele van: a jó minőségű alapanyag, és a megfelelő szakértelem rendelkező szerelő.

 

 

Milyen anyagot válasszunk a homlokzatburkolathoz?

 

A szakértők szerint az akác az egyik legtartósabb fafajta, ezért kültéren remekül alkalmazható. Ez a kemény, kopásálló faanyag ellenáll a környezeti behatásoknak, ami ebben az esetben rendkívül fontos. A homlokzatburkolatnak rengeteg megpróbáltatással kell szembenéznie, hiszen ezt a részt folyamatosan napterhelés éri, ami egy idő után megégeti a faanyagot. Ráadásul a változó mennyiségű csapadék, a hőmérsékletingadozás is gondot okozhat, de az akác az említett megpróbáltatásoknak mind ellenáll. 

 

Akácfa homlokzatburkolat – Egy környezettudatos megoldás 

 

Környezettudatosság szempontjából is érdemes az akácot választani, hiszen megmunkálásához nincs szükség vegyszerekre. A faanyagban olyan természetes anyagok találhatók, melyek védelmet nyújtanak a rovarok és a gombák ellen.  

 

Több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően cégünk mára már Magyarország első számú akácfa megmunkálásával foglalkozó cége lett. Referenciáink között a számtalan megszépített kert és lakóház mellett a Westside komplexum burkolata, a belga Mons városában található Kongresszusi Központ és a zürich-i stadion is szerepel.

 

 

Szeretne Ön is kiváló munkával elkészített homlokzatburkolatot otthonának? Kérje személyre szabott ajánlatunkat ide kattintva!


Webáruház

Saválló klipsz

Az akác terasz- és homlokzatburkolatok tartósságához saválló rögzítőelemeket használunk

Saválló klipsz

CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok