Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!
Tóparti stég akácfábólTóparti stég akácfából

 Referencia     
címkék: teraszdeszka

Hangulatos stéget készítettünk egy magánkert apró tavacskája mellé. A terasz nem nagy, viszont annál gyönyörűbb, igazán büszkék vagyunk rá! 

 

A képeken jól látszik, hogy a korábbi, vörösfenyőből készült teraszburkolaton mély nyomot hagyott az idő vasfoga, éppen ideje volt váltani. Sajnos a fotók azt is jól mutatják, hogy a régi burkolat több ponton is kifogásolható volt szakmailag: egyrészt különösen széles deszkázattal szerelték, ami kültéri felhasználás esetén egyik fafajtánál sem előnyös. A bordázott, "csúszásgátló" felületűre gyalult deszka pedig megint csak hibás választás: a redőkben megült szennyeződés tovább rövídítette a faanyag élettartamát. 

 

Idővel persze az akácfa is erre a sorsra jut: 30-40 év múlva jelentkezünk a cserére szoruló akácburkolatról készült képekkel! 

CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok