Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!
Mons-i Kongresszusi KözpontMons-i Kongresszusi Központ

 Referencia     
címkék: akác, alap, referencia

Mons-i Kongresszusi Központ - különleges építészeti forma akácfával burkolva

2015-ben Európa Kulturális Fővárosa Mons-ban, egy belga városkában kapott helyet. A város számtalan középkori műemlékkel rendelkezik, kulturális jelentősége valóban kiemelkedő. Az alkalomra számos új épületet húztak fel, köztük a Belga Kongresszusi Központot is.

 

Az épület tervezéséhez itt is Daniel Libeskind világhíres építészt kérték fel (Ground Zero, Berlini Zsinagóga). Libeskind nem gondolkodott sokat: a Westisde szabadidő-, és bevásárlóközpont után ismét velünk képzelte el projekt megvalósítását. A legfontosabb szempontok itt a természetes hatás megteremtése, a fenntarthatóság voltak. Sokat nyomott a latban hossztoldott deszkáink rendkívül hosszú élettartama, valamint az is, hogy az akác – lassú beégési sebessége miatt – tűzvédelmi szempontból is előnyös választás.

 

A projekt végül nagy sikerrel zárult, a Kongresszusi Központ  12.500 négyzetméteres alapterületével és elliptikus szerkezetével valódi éke lett Mons városának. A központ 2015 tavaszán került átadásra, és várhatóan több mint 300 kulturális eseménynek ad majd otthon.


Akác terasz deszkázat

Legyen Önnek is álomotthona! Gyönyörű és tartós akác teraszburkolatok, egyenesen a gyártót


Akác terasz deszkázat


CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok