Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!
Gyönyörű burkolat akácfábólGyönyörű burkolat akácfából

 Referencia     
címkék: akác, homlokzatdeszka, klipsz, párnafa, referencia, teraszdeszka

Bár a hossztoldási eljárásunk lehetővé teszi akár 6 méteres teraszdeszkák gyártását – és ezáltal a végtoldások elkerülését – gyakran megesik, hogy megrendelőink a képeken is látható, játékos felület mellett döntenek. A végeredmény valóban mutatós, azonban ha ilyenfajta megoldásban gondolkozunk mindenképpen vegyük vigyelembe, hogy a deszkavégek veszélyes pontok! Gondoljunk csak bele: a fában hosszirányban futó, a víz-, és tápanyagszállításért felelős, aprócska csövek a deszkák végein hirtelen megszakadnak. Ezáltal ezeken a pontokon a faanyag jobban ki van téve a külső hatásoknak, a repedésre való hajlandóság itt jóval magasabb, mint a deszkák közepén. De azért szerencsére van megoldás: a sérülékeny végpontokat egy speciális tömítőanyaggal kezeljük, ami elzárja ezeket az aprócska csöveket, ezáltal kiküszöbölve a megnőtt kockázatot. 

Említésre méltó továbbá a terasz formája: a képeken jól látszik, hogy asztalosaink professzionális munkát végeznek. Bár a felület meglehetősen egyedi formájú, a textúra mégis tökéletesre sikerült.

CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok