Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!
Csiribpusztai játszótérCsiribpusztai játszótér

 Referencia     
címkék:

Akácfa játszótér Csiribpusztán - vidámság több generáció számára!

Az akácfa kiváló tulajdonságainak köszönhetően kiemelt tartóssággal bír - amelyet nem csak az építőiparban és a bútorok esetében használhatunk fel. Hangulatos akác oszlopainkból játszótereket is tervezünk és értékesítünk, amelyek hatalmas népszerűségnek örvendenek!

 

A Csiribpusztai játszótér az egyik ilyen komplexumunk, amelyre azóta is büszkék vagyunk: a legkisebbek örömére számos érdekes, izgalmas játszótéri eszközt készítettünk és helyeztünk el a területen megbízónk kérésére. Tervezőink, kivitelezőink garantálják a kicsik biztonságát, míg az akácfa a tartósságot: ez az anyag ugyanis akár több generációt is kiszolgálhat a játszótéren!

CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok