Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!
Akácba csomagolt lakóházAkácba csomagolt lakóház

 Referencia     
címkék: homlokzatdeszka

Puszta funkcionalitási szempontból nem lenne érdemes kültéri faburkolatokat alkalmazni. Sérülékenyebbek, rövidebb élettartamúak, mint a kőből és a mesterséges anyagokból készült megoldások, és sok esetben külön odafigyelést, karbantartást igényelnek. De akkor mégis miért döntenek sokan mellette? A válasz egyszerű: bizonyos emberekben magas az igény a szépre, a természetesre. Hajlandóak vagyunk áldozni azért, hogy az egyre növekvő betonfelületek között saját házunk egyedi, szerethető megjelenést kapjon, jó legyen oda hazaérkezni.

 

A képeken szereplő ház tulajdonosa is hasonlóképpen gondolta, és megkereste az ideális megoldást. Ez nyilvánvalóan olyan faanyagot jelent, melynek élettartama a lehető legmagasabb, illetve nem igényel túl sok karbantartást. Az akác – a többi európai társával ellentétben – jól tűri a magas környezeti terhelést. A szerkezetében lévő csersavak és robinetin vegyületek természetes méreganyagként szolgálnak a gombák, rovarok ellen, így az ebből készült burkolat sokáig esztétikus és biztonságos marad.

CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok