Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!
Hangulatos akácteraszHangulatos akácterasz

 Referencia     
címkék: teraszdeszka

A kerti teraszoknál nem a méret a legfontosabb, inkább az, hogy az elkészült burkolat valóban illeszkedjen a ház és a kert hangulatához. A képeken látható ház tulajdonosát elsősorban a faanyag és a kivitelezési munka minősége, valamint a tartóssági szempontok győzték meg.

 

Érdekesség, hogy Ő – a legtöbb megrendelőnkel ellentétben – nem az eredeti állapot fenntartásában érdekelt. Általunk is osztott véleménye szerint a dekortéglával burkolt lakóházhoz leginkább egy kevésbé világos, szürkés-barnás szín illik. Még azt is felvetette, hogy szürkére kéne festeni a burkolatelemeket! Szerencsére erre semmi szükség: az akácfa az évek múlásával egy szép, patinás szürke színt kap. Persze ez lassítható lenne megfelelő a megfelelő tisztítás és ápolóolajos felületkezelés alkalmazásával, de ebben az esetben valóban az összképbe belesímuló, szürkés felület a kívánatos állapot. Erre persze még várnia kell pár évet, de szerencsére addig is élvezheti teraszát. A beszürkült állapotról készült képekkel éveken belül jelentkezünk!

CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok