Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!
Akácburkolat Heimann pincészet (Szekszárd)Akácburkolat Heimann pincészet (Szekszárd)

 Referencia     
címkék:

 

Az igazi igényesség mindenre kiterjed, nem válogat. Valahogyan így van ez a szekszárdi Heimann családdal is. Nem elégednek meg azzal, hogy a lehető legnagyobb gondossággal készítik finomabbnál finomabb boraikat, de nagy hangsúlyt fektetnek a külsőségekre is. Úgy a palackok, mint a borkóstolóiknak helyt adó présház megjelenésében tükröződik értékelvű világnézetük, igényességük. A Robinia Group Kft. terméke pedig épp ezt a minőséget mutatja: a Fehér Akác kiváló tulajdonságai révén nem csak gyönyörű, de tartós burkolat készült a pincészet homlokzatára és teraszára, amelyet már csak a szintén akácfából készült kerti bútorok, padok és asztalok tehetnek még tökéletesebbé, harmonikusabbá.

 

De hogy készült el pontosan ez a csodálatos, panorámás terasz?

2012-ben a Heimann család elhatározta, hogy présházuk mellé teraszt építenek, mely helyszínéül szolgál majd a borkóstolóknak, gasztroesteknek. A burkolat kiválasztásakor fontos szempont volt a természetesség, a tartósság, és nem utolsó sorban a magyar borvidékhez magyar burkolatot szerettek volna választani - amely kritériumoknak az akácfa tökéletesen megfelelt.

 

A részletekben az erő... akácfa berendezés az elkészült teraszra, szintén a Robinia Group Kft. termékeiből!

A gasztroterasz teljes burkolatát velünk készítették el: akácfából készült a járó-, és homlokzatburkolat, az asztalok, az ülőalkalmatosságok, a virágládák, stb. Az esztétikus megjelenés mellett alapvető elvárásuk volt az, hogy az elkészült terasz időtálló anyagokból kellett készüljön, de az is sokat nyomott a latban, hogy hossztoldott burkolatdeszkáink hazai termékek. 

 

A projekt természetesen sikerrel zárult, méghozzá olyannyira, hogy rögtön magaságyásokat rendeltek a présház mögött kialakított biokertészetükhöz. A következő lépés a tároló szín teljes külső felületének leburkolása volt, természetesen ezúttal is a mi akácunkkal. De a Heimann család itt még nem állt meg: 2014-ben kialakítottak egy apró borbutikot a présház oldalában, aminek fő dizájnelemei megint csak az akácfa burkolat és az akácfa berendezési tárgyak voltak. 

 

A Heimann pincészet a Robinia Group Kft. egyik legkedveltebb referenciája lett!

Így jött létre az az állapot, hogy a Heimann borászat présháza úgy fest, mint cégünk mérnöki pontossággal kialakított bemutatóterme: az akácfa játszótér híján minden nagyobb termékcsoportunk képviselteti magát a pincészetnél. Azóta számos megkeresés érkezett hozzánk a borászat vendégeitől, bizonyítva, hogy az akác nem csak a Heimann család tetszését nyerte meg... 

CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok