Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!
Terasz téliesítése - Bemutatjuk a legjobb módszereket!


A terasz téliesítése egy összetett feladat, hiszen rengeteg tényezőre kell odafigyelni, ha nem akarjuk, hogy télen se menjen tönkre a burkolat. Bemutatjuk, hogy miket kell figyelembe vennie a terasz téliesítésekor! 

Terasz téliesítése - Így csinálja!

 

Terasz téliesítése – Milyen a tökéletes teraszburkolat?

 

Az ideális, szépen kialakított otthon része a terasz, amely tulajdonképpen egy plusz szoba, csak a szabadban található. Rengeteget dobhat az összképen, ha a teraszburkolat jó minőségű és szépen lett elkészítve. Egyre többen választanak faanyagot erre a célra, hiszen rendkívül jól mutat és természetes hatást kelt. A megfelelő faanyag kiválasztása azonban rendkívül fontos, hiszen az esztétikai szempontokon kívül a tartósságra is figyelmet kell fordítani. Azzal azonban tisztában kell lennünk, hogy a fa sérülékenyebb és sokkal nagyobb odafigyelést igényel, mint a hideg építőanyagok.

 

Terasz téliesítése – Mit lehet tenni, hogy télen se menjen tönkre?

 

Sokakban felmerül a kérdés, amikor teraszburkolatot terveznek, hogy vajon mit lehet tenni, hogy télen se menjen tönkre? Az igazság az, hogy elsősorban nem a tél okoz problémát a teraszburkolatnak, hanem inkább a nyári időszak, hiszen ilyenkor sokkal nagyobb igénybevételnek tesszük ki a teraszt, valamint télen a faanyag alacsony napterhelésű környezetben van, ami rendkívül fontos, hiszen így nem szaporodnak el a korhasztó gombák.

 

Terasz téliesítése – A ponyva nem megoldás

 

Sokan gondolják azt, hogy ha télen ponyvával takarják le a burkolatot, az megoldást jelent a környezeti hatásokkal szemben, hiszen így a terasz közvetlenül nem érintkezik a hóval, jégesővel, vagy ónos esővel. Azonban ennek a módszernek is vannak hátrányai, hiszen így a teraszburkolat nem tud megfelelően szellőzni, ezért könnyen befülledhet.

 

Terasz téliesítése – A megoldás: a tökéletes faanyag kiválasztása

 

A megoldás abban rejlik, hogy megtaláljuk a legjobb faanyagot erre a célra. A szakértők szerint az egyik legtartósabb fafajta az akác, hiszen ellenáll az erős napfénynek, a változó mennyiségű csapadéknak, a hőmérsékletingadozásnak. Megfelelő szakértelem nélkül azonban nem egyszerű megmunkálni az akácfát, valamint rendkívül szerszámigényes is, ezért kérje bátran segítségünket!  

 


Webáruház

Párnafa rendszerek

Akác teraszburkolatainkat minden esetben kiváló minőségű, szintén akác párnafarendszerrel készítjük el.

Párnafa rendszerek


Magaságyás

Fa virágládánk különböző méretekben gyártjuk Váráslónk igényeit figyelembe véve. A


Magaságyás

Akác terasz deszkázat

Legyen Önnek is álomotthona! Gyönyörű és tartós akác teraszburkolatok, egyenesen a gyártót


Akác terasz deszkázat

Robinia Oil - faápoló olaj

A hosszan tartó szép eredményért javasoljuk, hogy kültéri burkolatát, bútorait évente egysz


Robinia Oil - faápoló olaj


CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok