Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!Robinia Oil - faápoló olaj


Robinia Oil - faápoló olaj

 Akác teraszok, homlokzatok


Gyártó: Robinia Group
Megnevezés: Robinia Oil - faápoló olaj
Cikkszám:

  

Akác termékek ápolása - Robinia Oil a tartós szépségért

Az akácot, kiválló tulajdonságainak köszönhetően, minden vegyi ápolás nélkül is kiemelkedően tartós fafajtának ismerjük. Valóban: a benne található csersavak és robinetinféleségek megvédik a káros gombáktól és a rovaroktól, így vegyi felületkezelést nem igényel - ám mint minden fafajta, meghálálja a törődést.

 

Az egyetlen gombafaj, ami ellen védelemet kell biztosítanunk, az úgynevezett kékgomba. Ez a faj nem a fa szerkezetét roncsolja, hanem a felszíni, könnyen lebontható tápanyagokat fogyasztja. Bár statikai minőségromlást nem okoz, esztétikai oldalról meglehetősen bosszantó. Szerencsére egy könnyen orvosolható problémáról beszélünk, pár csepp, gyenge gombaölő szer nem ad lehetőséget a kékesfekete foltoknak.  

 

Minden termékünket, deszkánkat úgy szállítjuk vagy adjuk át tulajdonosának, hogy azt előtte két rétegben kezeljük speciális fapáoló olajunkkal - és javasoljuk minden vásárolónknak, hogy évente legalább egyszer végezze el ő maga is a kezelést. Ehhez kapható webáruházunkban a faápoló olaj, amely az akác bútorok, terasz- és homlokzatbútorok, egyéb termékek hosszú távú szépségéért felel.

 

A Robinia Oil több színben is rendelhető! A Natur nem tartalmaz hozzáadott pigmentanyagot, míg a Robinia kiemeli az akác sárgás színét. Az Amber vöröses, a Tabak pedig sötétbarna árnyalatot ad a fának. 

CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok