Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!1/2

Park- és kertberendezési tárgyak


Az akácfa remek tulajdonságai miatt rendkívül alkalmasak kert-, és parkberendezési tárgyak, kerti bútorok készítéséhez. Jól bírja a hőmérsékletváltozásokat, a csapadékot és az UV sugárzást, emellett rendkívül tömör, kemény faanyaga van. Ideális alapanyag hulladékgyűjtők, virágládák, magas ágyások, kerékpár tárolók, hidak, tám rendszerek és számtalan egyéb kültéri eszköz gyártásához. Az akácból készített kert-, és parkberendezési tárgyak, bútorok élettartama rendkívül hosszú, így biztos lehet benne, hogy befektetése hosszú távon is gazdaságos.

 

 

Kerti bútorok akácból

A kert az kikapcsolódás, a nyugalom legfőbb helyszíne. Ahogy egy szép kerthez hozzátartozik egy jó minőségű terasz, úgy a megfelelő ülőalkalmatosságok is. A fa az otthonunk dísze. Meleg hangulatával, természetességével nem csak burkolatként teremtheti meg a harmóniát családunknak, de kiváló tulajdonságainak köszönhetően az akác akár kerti bútorként, egyéb kültéri berendezési tárgyként is tökéletes választás. Legyen szó akár egy kerti asztalról padokkal, akár egy hulladékgyűjtőről otthonába, az akác tartósságával és szépségével biztosan elnyeri tetszését! Alapvető elvárás, hogy szép, természetes anyagokból készüljenek, valamint, hogy hosszú évekig élvezhessük a bennük eltöltött perceket.

 

Kerti bútoraink a legjobb minőségű akácfából készülnek, mely kétségkívül a legellenállóbb, kültéri felhasználásra leginkább alkalmas fafaj kontinensünkön. Rendkívüli teherbírása és az időjárási viszonyokkal szembeni rezisztenciája biztosítja, hogy kerti bútorai nemcsak gyönyörűek lesznek, de hosszú éveken át élvezheti az általuk nyújtott kényelmet. Az innovatív, szemet gyönyörködtető dizájn és a professzionális megmunkálás eredménye egy olyan termékcsalád, melynek bármelyik darabja igazi éke lesz kertjének.

 

Utcabútorok akácból

Egy hosszas séta, városnézés után igazi áldás lehet egy igényes pad, ahol az ember megpihenhet. Sajnos számtalan példát látunk, ahol az ülőalkalmatosság – bár az első 1-2 évben jól funkcionál – rövid időn belül teljesen tönkremegy. Hogy mi ennek az oka? Ezek az utcabútorok extrém igénybevételnek vannak kitéve, hiszen a folyamatos használat mellett bírniuk kell a nap, az eső, és a hőmérsékletváltozás romboló hatásait. Az utcapadok ülőrésze rendszerint fából készül, de korántsem mindegy, milyen fát használunk alapanyagaként. A lepattogzott piros lakk alól kikandikáló korhadt fenyődeszka a lehető legrosszabb választás eredménye.

 

Utcabútorainkat a legjobb minőségű, szijácsmentes akácfából készítjük. A faanyag tartóssága, teherbírása és a környezeti hatások ellen tanúsított ellenálló képessége biztosítja, hogy az ülőalkalmatosság hosszú ideig esztétikus és használható maradjon. Az akácfának nincs szüksége vegyszeres kezelésre, festésre. Padjaink deszkázatát egy középkategóriás teakfa olajjal kezeljük 2 rétegben, így egy szép világosbarna árnyalatot kap, valamint tovább nő az élettartama.

 

 

 

 

Jelenleg három termékcsalád közül válogathatnak kedves ügyfeleink, amelyek között minden környezethez található megfelelő darab

 

A Classic stílus az elegancia, időtállóság megtestesülése, ideális történelmi városrészek, falvak kiegészítőjéül.

A VARSO termékcsalád a karcsú, mégis masszív formákat képviseli, parkokhoz, kertekhez ajánljuk.

A CITY utcapad a városi modernitást tükrözi. Szögletes formái számos variációs lehetőséget biztosítanak. Szigetszerű padrendszereket hozhatunk létre belőle terek, parkok számára, de sorba rendezve egyszerű utcapadként is remek választás. A trapéz alakú, üreges lábelemek virágágyásként funkcionálhatnak.

 

 

Parkberendezési tárgyak akácból

Az akác tulajdonságai a fentiek alapján alkalmassá teszik ezt az anyagot a közterületekre készült bútorok, eszközök gyártására is. Készíthetünk ilyen módon akár dekoratív hulladékgyűjtőket, információs táblákat vagy hidakat is, amelyek sok-sok éven keresztül díszíthetik közterületeinket, parkjainkat.

 

 

Akác kút

Szíjácsmentes akácfa oszlopból készült dekoratív kút - amelyben egy rézcsövet helyeztünk el.


Akác kút

Akácfa hintaágy

Praktikus, kényelmes és dekoratív hintaágy akácfából


Akácfa hintaágy

Akácfa pad támlával

Támlás pad kertbe, parkokba vagy utcára


Akácfa pad támlával

Biciklitároló

Dekoratív és praktikus biciklitároló fából, közterületekre


Biciklitároló

CLASSIC utcapad

Klasszikus utcapad akácfából, öntöttvas lábazattal. Időtálló, elegáns darab, parkok,...


CLASSIC utcapad

Egyenes nagy híd

Nagyméretű híd parkokba, kertekbe


Egyenes nagy híd

Egyenes rönkhíd

Akácfa rönkből készült egyenes híd


Egyenes rönkhíd

Hirdető- és információs tábla

Dekoratív, fából készült információs tábla közterületekre


Hirdető- és információs tábla

Kis, mesés kutyaház

Kedvencének is jár egy otthon!


Kis, mesés kutyaház

Komplex padozat, felezett oszlopokból

Akácfából készült komplex padozat kertbe vagy közterületekre


Komplex padozat, felezett oszlopokból

Legyezőszerű pad

Különleges kialakítású legyezőszerű pad


Legyezőszerű pad

Madáretető

Dekoratív fából készült madáretető


Madáretető


CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok