Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!Akác kút


Akác kút

 Park- és kertberendezési tárgyak


Gyártó: Robinia Group
Megnevezés: Akác kút
Cikkszám:

  

 

 

 

A szíjácsmentes akácfa oszlopból készült dekoratív kút méretei

Méretek (H × Sz/(D) × M): D20x160 cm
Súly: 75 kg
Korcsoport: 2-14
Mennyiségi egység: db

 

A kút alapanyaga

A termék I. o. akácfából készül, ezért kültéri viszonyok között is rendkívül tartós. A feldolgozás során eltávolítjuk a fa felületéről a szíjácsot (azt a réteget, amely hajlamos a korhadásra), így a fa vegyszerek használata nélkül is rendkívül ellenálló, nem igényel felületkezelést. A kötőelemek rozsdamentesek, így élettartamuk megfelel a faanyag élettartamának, ami minimum 10 év. A játszóeszköz faanyaga teljes egészében újrahasznosítható, nem tartalmaz semmilyen környezetre káros anyagot.

 

Leírás

A kút 24 cm átmérőjű szíjácsmentes akác oszlopból készül. Fut benne egy réz cső, ami körül van szigetelve. A réz cső végéhez szelep csatlakoztatható.

 

A eszköz közösségi használatra, óvodák, iskolák, közterületi játszóterek berendezésére illetve magánhasználatra is alkalmas.  

 

CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok