Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!
Milyen burkolatot válasszunk medencénk köré?


A nyári hőségben nincs is üdítőbb érzés, mint a kertünkben lévő medencében hűsölni. Családi programnak, de akár barátoknak – vagy egyedül is kiváló időtöltés lehet ez, amelynek megvalósításához szeretnénk néhány jó tanácsot adni! Nézzük, milyen medence burkolatot érdemes választani a tartós és szép végeredményért!

Medence burkolat akácfából

A medence mérete, formája ízlés kérdése, de abban mindannyian egyet értünk, hogy a stílus mellett az időtálló minőség és a minimális karbantartási igény is kiemelt szempont. Ugye, Ön sem szeretné, ha elkészült medencéjének burkolata már jövőre megcsúnyulna, esetleg funkcionálisan is tönkre menne – talán még veszélyessé is válna?

Ha szeretne medencéje köré egy valóban tartós és szép burkolatot készíttetni, az anyagválasztás az egyik legfontosabb szempont, amelyet figyelembe kell vennie.

 

Medence burkolat megválasztása: mire érdemes figyelni?

A medence elhelyezése, funkciója számos követelményt támaszt a köré épített burkolattal szemben is – hiszen nem csak a víznek kell ellenállnia, de többnyire a folyamatos napfénynek is! Amely burkolat típusuk nem bírják az ilyen szélsőséges körülményeket, azok hamar megcsúnyulnak, tönkre mennek – és végül cserére szorulnak.

A tartósságon kívül természetesen az esztétikai szempontokat is érdemes figyelembe venni – hiszen egy hangulatos udvaron medencézni hihetetlenül felüdítő érzés!

Természetesen a csúszásgátlás sem elhanyagolható a medence burkolatok esetében: vizes lábbal ugyanis nem csak a gyermekek számára lehet veszélyes a szórakozás.

 

Medence burkolat akácfából: tökéletes választás a fa kedvelőinek

Azok számára, akik szeretik a fa meleg hangulatát és otthonosságát, a medence burkolat esetében is kiváló választás az akácfa. Ez a kifejezetten ellenálló keményfa fajta ugyanis nem csak gyönyörű végeredményt biztosít, de az összes fent említett kritériumnak eleget tesz.

A szíjácsmart akácfa burkolatot különleges, Cégünk által kifejlesztett hossztoldási technikával szabhatjuk méretre anélkül, hogy a fa a későbbiekben vetemedne, esetleg eltörne. A bordázott felület gondoskodik a csúszás veszélyének elhárításáról, és esztétikussá is teszi medence burkolatunkat.

Az akácfa kiválóan ellen áll a környezet hatásainak: a napfényt jól bírja, minimális karbantartással is ép és szép marad akár több évtizeden keresztül is. A víz szintén nem károsítja ezt az anyagot: különleges klipsz-es rögzítési technikánknak köszönhetően a fa rögzítésénél nem csak, hogy a csavarfejek nem csúnyítják el az összképet, de vízcsapdák sem alakulnak ki a burkolaton!

 

Ha szeretné Ön is medencéjének burkolatát sokáig élvezni, vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje személyre szabott árajánlatunkat IDE kattintva!

Webáruház

Kültéri akác homlokzatburkolat

Igényes falburkolat akácból - kültérre!

Kültéri akác homlokzatburkolat

Medence burkolathoz, akácfa teraszburkolathoz kapcsolódó termékeink:


Magaságyás

Fa virágládánk különböző méretekben gyártjuk Váráslónk igényeit figyelembe véve. A


Magaságyás

Akác terasz deszkázat

Legyen Önnek is álomotthona! Gyönyörű és tartós akác teraszburkolatok, egyenesen a gyártót


Akác terasz deszkázat

Párnafa rendszerek

Akác teraszburkolatainkat minden esetben kiváló minőségű, szintén akác párnafarendszerrel k


Párnafa rendszerek

Saválló klipsz

Az akác terasz- és homlokzatburkolatok tartósságához saválló rögzítőelemeket használunk


Saválló klipsz

Robinia Oil - faápoló olaj

A hosszan tartó szép eredményért javasoljuk, hogy kültéri burkolatát, bútorait évente egysz


Robinia Oil - faápoló olaj


CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok