Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!


VízcsapdaA burkolat azon részei, ahol a felgyülemlett víz „csapdába esik”, nem tud kiszáradni. Komoly veszélyt jelent a faburkolatra, hiszen amellett, hogy ezek a részek a baktériumok, gombák melegágyaként szolgálnak, a víz szép lassan kimossa az akácban lévő csersavakat és robinetin féleségeket, így a faanyag természetes kémiai védelme odavész. Tipikus esetei: csavarhelyek, bordázatok, repedések.

 

Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk ezek elkerülésére. A csavarhelyek esetében könnyedén kiküszöböljük a kockázatot - hiszen csavarok helyett a Robinia Group Kft. klipszes rögzítési technikával dolgozik, amely esetben nem áll fenn a vízcsapdák kialakulásának veszélye.


Ossza meg!

Vissza: Lexikon
címkék: akác

CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok