Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!Online tanácsadásKérdés:


Kérdést felvető neve:


Tisztelt Uram,

szeretnek erdeklodni, hogy betonteraszra szukseges-e a parnafazas elott egy extra padlopon reteg ontese, vagy ha megefelelo a beton minosege, akkor mehet ra rogton a parnafa? Milyen vastagsaggal szamoljunk (padolopon nelkul), 4,4 cm? Elore is koszonom a valaszukat! DoraVálasz:


Tisztelt Uram!

Amennyiben megfelelő a beton minősége, nem szükséges semmilyen extra réteg, a párnafa rögzíthető közvetlenül a betonfelületre. A beton vastagsága kb. 10-12 cm. Ennél vékonyabbat elég nehéz kialakítani. A felület kialakításánál a vízelvezetésre különösen figyelni kell. Ossza meg!

Vissza: Robinia Group Kft válaszol
címkék:


CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok