Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!Online tanácsadásKérdés:


Kérdést felvető neve:


Tisztelt Robinia Group!
Az érdekelne, hogy milyen lakkal, lazúrral kell lefestenem a kerítésdeszkákat, hogy ne menjenek tönkre? Már 8. éve csiszolgatom, festegetem a fenyőkerítésemet, de sose érek a végére, és évről évre szemmel láthatóan romlik az állapota… Az Önök által kínált akáckerítést mivel kell kezelni? MáriaVálasz:


Kedves Mária!

Van egy jó hírünk: az akácfa nem igényel ilyesfajta kezelést. Az igazat megvallva olyan kemény, ellenálló faanyagról beszélünk, ahol a lazúrozás, pácolás komoly akadályokba ütközik, hiszen egyszerűen nem szívja magába a festékanyagot. Mi ápolási célra egy középkategóriás teakfa olajat használunk, de kerítés esetében ez is elhagyható. A napterhelés következményeképp a faanyag idővel egy patinás ezüstszürkés színt kap, ez persze a minőségén semmit nem változtat. Ossza meg!

Vissza: Robinia Group Kft válaszol
címkék:


CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok