Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!Online tanácsadásKérdés:


Kérdést felvető neve:


Tisztelt Robinia Group!

Szeretném megtudni, hogy a honlapon szereplő „vegyszeres védelmet nem igényel, de az ápolást, törődést meghálálja” mit is jelent pontosan. Azt írják, hogy a teraszt teakfa olajjal kell lekenni. Ez mennyire fontos?

Erdős Zsolt, BudapestVálasz:


Kedves Zsolt!

Az akác faanyagában olyan természetes faanyagok találhatóak, amik a rovar-, és gombaölő szerek használatát teljesen feleslegessé teszik (ellenpélda: gombaölő vegyszerekkel telített fenyő). Az olajjal történő ápolásra azért van szükség, mert bármennyire is szívós, ellenálló fajta az akác, végeredményben csak egy természetes anyagról beszélünk, ami folyamatosan reagál környezete változásaira. Az általunk használt középkategóriás teakfa olaj lassítja a szürkülést, illetve megnöveli a burkolat élettartamát.  Persze nem ritka az sem, hogy vevőink direkt nem kérnek olajozást, mert (egyébként teljesen érthetően) jobban tetszik nekik az akácburkolat végső, patinás ezüstszürke színe. Jó példa erre a Bern mellett épült Westside szabadidő-, és bevásárló komplexum esete, ahol hosszasan kísérleteztek a különféle olajokkal, míg a végén teljesen natúr formában rendelték meg a 30.000 m2-i burkolatot.Ossza meg!

Vissza: Robinia Group Kft válaszol
címkék:


CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok