Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!Online tanácsadásKérdés:


Kérdést felvető neve:


Sziasztok! Mi a pontos oka annak, hogy inkább ezt a keskeny, sima felületű teraszdeszkát ajánljátok? A párom beszélt veletek telefonon, és azt mondta, hogy az tartósabb, de részleteket nem nagyon tudta továbbadni. :D Gondoltam megkérdezem itt, hátha más is kíváncsi rá.. :-)Válasz:


Szia! Nagyon szépen köszönjük a figyelmességet!

Akkor lássuk: az emberek fejébe az évtizedek alatt beépült egy elég rossz kép a teraszokkal kapcsolatban. Minden fotón, reklámanyagban széles deszkázatú, bordázott felületeket látunk, ami, bár tényleg mutatós, sokat ront a teraszburkolat tartósságán! A széles deszkák jobban hajlamosak a vetemedésre, alakváltozásokra, nagyobb valószínűséggel repednek el az évek során. Gondoljunk csak bele: milyen deszkázatot látunk a jacht-ok fedélzetén? Kivétel nélkül mindig keskenyet, hiszen ez bírja jobban a természeti hatások okozta igénybevételt (ami egy hajón igencsak magas…). Naptól és esőtől védett jobban védett helyekre természetesen nyugodt szívvel ajánljuk a szélesebb teraszdeszkákat (100-120 mm), de egyébként a keskenyebb (60-80 mm) lécek felhasználását javasoljuk.

A bordázott felület eredetileg csúszásgátló szerepet töltött be, ami azért érdekes, mert hosszirányban sokkal jobban csúszik, mint egy sima felület (eláruljuk, egyiken se törte ki a nyakát még senki…). A bordázatban megülepszik a por, a különféle szennyeződések, ami nagyban lecsökkenti a burkolat élettartamát. Ráadásul nem felújítható, szemben a sima felülettel, amin az ember 10 év után végigmegy egy parkettacsiszolóval, leolajozza, és vadonatúj felületet kap.

Remélem kielégítő volt a válaszunk! Ossza meg!

Vissza: Robinia Group Kft válaszol
címkék:


CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok