Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!Online tanácsadásKérdés:


Kérdést felvető neve:


Sziasztok! Láttam a honlapon, hogy csináltatok pár nagyobb projektet is (focistadion, bevásárló komplexum). Magyarországon is volt ilyesmi, vagy csak külföldön? Szívesen megnézném… Imola voltam.Válasz:


Kedves Imola! Jó az észrevétel, sajnos Magyarországon ez idáig még nem sikerült „megcsípnünk” ilyen méretű beruházásokat. Ezek a projektek Svájcban, Belgiumban folytak, itthon nem is nagyon láttunk hasonlót… Reméljük, hogy idővel azért kis hazánkban is történnek hasonló dolgok, hiszen azért mégsem járja, hogy csak tőlünk nyugatra élvezhessék az emberek ezeket az építészeti megoldásokat.Ossza meg!

Vissza: Robinia Group Kft válaszol
címkék: akác


CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok