Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!Mászóoszlop fából


Mászóoszlop fából

 Egyensúly, agilitás


Gyártó: Robinia Group
Megnevezés: Mászóoszlop fából
Cikkszám: CP1-150, CP1-200, CP1-250, CP1-300

  

 

 

 

A mászóoszlop adatai, méretei

Méretek (H × Sz/(D) × M): D=0,18-0,22m x 1,5-3,0 m
Súly: max. 130 kg
Esési tér: max. 3,8x3,8 m
Esési magasság: max. 2 m
Ütéscsillapítás: szükséges
Korcsoport: 2-10 év
Mennyiségi egység: db

 

Mászóoszlop gyermekeknek - fából készült játszótéri eszköz

A gyerekek lételeme a folyamatos mozgás, a mászás és csimpaszkodás - amely nem csak kiváló szórakozásnak bizonyul számukra, de egyensúlyérzéküket és agilitásukat is fejleszti! Aákácfából készült mászóoszlopunk óvodákba, játszóterekre de akár magánszemélyek számára is ajánljuk, hiszen ezt minden gyermek élvezni fogja!

 

A mászóoszlop alapanyaga

A termék I. o. akácfából készül, ezért kültéri viszonyok között is rendkívül tartós. A feldolgozás során eltávolítjuk a fa felületéről a szíjácsot (azt a réteget, amely hajlamos a korhadásra), így a fa vegyszerek használata nélkül is rendkívül ellenálló, nem igényel felületkezelést. A kötőelemek rozsdamentesek, így élettartamuk megfelel a faanyag élettartamának, ami minimum 10 év. A játszóeszköz faanyaga teljes egészében újrahasznosítható, nem tartalmaz semmilyen környezetre káros anyagot.

 

A játszótéri eszköz működésének leírása

A Mászó oszlopra egyszerre 1-2 gyermek tud felmászni. 18-22 cm átmérőjű akác oszlop 5x8 cm kapaszkodó bemarásokkal ellátva.

 

A termékre vonatkozó szabvány megjelölése

MSZ EN 1176-1:2008 Játszótéri eszközök - Általános biztonságtechnikai követelmények és vizsgálati módszerek

 

A játszóeszköz közösségi használatra, óvodák, iskolák, közterületi játszóterek berendezésére és magánhasználatra is alkalmas.

A termék TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik!

CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok