Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!Magasított madárfészek hinta, D 1000 mm-es ülőkével


Magasított madárfészek hinta, D 1000 mm-es ülőkével

 Hinták


Gyártó: Robinia Group
Megnevezés: Magasított madárfészek hinta, D 1000 mm-es ülőkével
Cikkszám: H047N-1000

  

 

 

 

Méretek és adatok a magasított madárfészek hintáról:

Méretek (H × Sz/(D) × M): 3,5x1,8x2,75 m
Súly: 480 kg
Esési tér: 8x3,4 m
Esési magasság: 1,45 m
Ütéscsillapítás: szükséges
Korcsoport: 1-12 years
Mennyiségi egység: db

 

Magasított madárfészek hinta óvodákba, játszóterekre és magánkertekbe

Játékos, vidám, színes hinta madáfészek ülőkével magasított verzióban! Kiváló szorakozás gyermekeknek 1-től 12 éves korig. Elhelyezhető játszótereken, közterületeken avgy óvodákban, de akár magánkertekben is.

 

A magasított madárfészek hinta alapanyaga

A termék I. o. akácfából készül, ezért kültéri viszonyok között is rendkívül tartós. A feldolgozás során eltávolítjuk a fa felületéről a szíjácsot (azt a réteget, amely hajlamos a korhadásra), így a fa vegyszerek használata nélkül is rendkívül ellenálló, nem igényel felületkezelést. A kötőelemek rozsdamentesek, így élettartamuk megfelel a faanyag élettartamának, ami minimum 10 év. A játszóeszköz faanyaga teljes egészében újrahasznosítható, nem tartalmaz semmilyen környezetre káros anyagot.

 

A játszótéri eszköz működésének leírása

A nagyméretű, kör alakú hintaülést erősített, csapágyas hintacsuklók rögzítik a tartóoszlophoz. A fészek alakú hintaülést egyszerre 2-3 kisgyermek használhatja. A termék horganyzott menetes szárakkal rögzített, D140-180 mm átmérőjű szijácsmentes akácfa oszlopokból készül, nagy teherbírású szpeciális rozsdamentes és csapágyas fészek hintacsuklókkal felszerelve. Az alapfelszereltséghez a D1000 mm átmérőjű fészek hintaülőke tartozik, de felszerelhető D1200 mm átmérőjű hinta ülőkével is. Ez esetben az ár változni fog.

 

A termékre vonatkozó szabvány megjelölése

MSZ EN 1176-1:2008 Játszótéri eszközök - Általános biztonságtechnikai követelmények és vizsgálati módszerek

MSZ EN 1176-2:2008 Játszótéri eszközök – A hinták kiegészítő biztonsági követelményei és vizsgálati módszerei

 

A játszóeszköz közösségi használatra, óvodák, iskolák, közterületi játszóterek berendezésére illetve magánhasználatra is alkalmas.

A termék TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik. 

 

CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok