Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!Léptető oszlop


Léptető oszlop

 Egyensúly, agilitás


Gyártó: Robinia Group
Megnevezés: Léptető oszlop
Cikkszám: E-SP115

  

 

 

 

A léptető oszlopok adatai, méretei:

Méretek (H × Sz/(D) × M): D 0,18-0,22 m x 0,35 m
Súly: 35 kg
Esési tér: 3,5m x5,2 m
Esési magasság: 0,35 m
Ütéscsillapítás: nem szükséges
Korcsoport: 3-14 év
Mennyiségi egység: db

 

A fából készült léptető oszlop - egyensúlyfejlesztés és agilitás a játszótéren, vagy az óvodában!

Játékos mozgásfejlesztés, amelyet a gyermekek is élvezni fognak! A léptető oszlopokon egyensúlyozva a 3-től 14 éves gyermekekig minden gyermek fejlesztheti önmagát, mozgáskulturáját. Az óvodák, játszóterek egyik kedvelt darabja lehet az ilyen oszlopsor, de akár magánotthonokban is elhelyezhető.

 

A léptető oszlopok alapanyaga

A termék I. o. akácfából készül, ezért kültéri viszonyok között is rendkívül tartós. A feldolgozás során eltávolítjuk a fa felületéről a szíjácsot (azt a réteget, amely hajlamos a korhadásra), így a fa vegyszerek használata nélkül is rendkívül ellenálló, nem igényel felületkezelést. A kötőelemek rozsdamentesek, így élettartamuk megfelel a faanyag élettartamának, ami minimum 10 év. A játszóeszköz faanyaga teljes egészében újrahasznosítható, nem tartalmaz semmilyen környezetre káros anyagot.

 

A játszótéri eszköz működésének leírása

A játszóeszköz egyszerre egy gyermek számára nyújt biztonságos egyensúlyozási lehetőséget. A gyermek egyik oszlopról a másikra lépeget, így fejlődik egyensúly érzéke.

 

A termékre vonatkozó szabvány megjelölése:

MSZ EN 1176-1:2008 Játszótéri eszközök - Általános biztonságtechnikai követelmények és vizsgálati módszerek

 

A játszóeszköz közösségi használatra, óvodák, iskolák, közterületi játszóterek berendezésére és magánhasználatra is alkalmas.

A termék TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik!

CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok