Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!Láncos lengőhíd


Láncos lengőhíd

 Egyensúly, agilitás


Gyártó: Robinia Group
Megnevezés: Láncos lengőhíd
Cikkszám: LH01

  

 

A fából készült láncos lengőhíd adatai, méretei:

Méretek (H × Sz/(D) × M): 2x1,2x1,15 m
Súly: 395 kg
Esési tér: 4x5 m
Esési magasság: 20 cm
Ütéscsillapítás: gyepre telepíthető
Korcsoport: 3-12 év
Mennyiségi egység: db

 

Egyensúlyfejlesztés játékosan - Láncos lengőhíd akácfából a játszótérre, óvodákba!

Kisgyermekkorban kiemelten fontos, hogy fejlesszük a gyermekek egyensúlyérzékét, agilitását. A folyamat egészen csecsemőkortól indul, ám a 3-12 éves gyermekek már akár a játszótéren mókázva is fejleszthetik saját egyensúlyérzéküket! Ezt hivatott elősegíteni láncos lengőhidunk, amelyet minden gyermek örömmel használ majd akár a játszótéren, akár az óvodában.

 

A láncos lengőhíd alapanyaga:

A termék I. o. akácfából készül, ezért kültéri viszonyok között is rendkívül tartós. A feldolgozás során eltávolítjuk a fa felületéről a szíjácsot (azt a réteget, amely hajlamos a korhadásra), így a fa vegyszerek használata nélkül is rendkívül ellenálló, nem igényel felületkezelést. A kötőelemek rozsdamentesek, így élettartamuk megfelel a faanyag élettartamának, ami minimum 10 év. A játszóeszköz faanyaga teljes egészében újrahasznosítható, nem tartalmaz semmilyen környezetre káros anyagot.

 

A játszótéri eszköz működésének leírása

A függőhidat a 4 darab függőleges tartóoszlopra rögzített vízszintes gerendák tartják. A függőhíd elemei a láncok által megengedett mértékig szabadon mozognak, ezért jól fejlesztik a gyerekek ügyességét, egyensúlyozó képességét. A hídon való áthaladás közben gyerekek a vízszintes tartógerendákba kapaszkodhatnak.

 

A termékre vonatkozó szabvány megjelölése

MSZ EN 1176-1:2008 Játszótéri eszközök - Általános biztonságtechnikai követelmények és vizsgálati módszerek

 

A játszóeszköz közösségi használatra, óvodák, iskolák, közterületi játszóterek berendezésére illetve magánhasználatra is alkalmas.

A termék TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik!

CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok