Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!Két ülőkés nagy hinta, alumínium betétes laphinta ülőkékkel


 Hinták


Gyártó: Robinia Group
Megnevezés: Két ülőkés nagy hinta, alumínium betétes laphinta ülőkékkel
Cikkszám: H001N

  

 

 

 

A hinta méretei, adatai:

Méretek (H × Sz/(D) × M): 4,0x1,8x2,35 m
Súly: 435 kg
Esési tér: 8x4,3 m
Esési magasság: 1,25 m
Ütéscsillapítás: Szükséges
Korcsoport: 3-12 év
Mennyiségi egység: db

 

Nagy méretű, két üléses hinta játszóterekre, magánszemélyeknek vagy óvodáknak

Két személyes, nagy méretű hintánk kiváló választás játszóterekre, óvodák számára vagy akár magánszemélyeknek. Kialakításának, és az akácfa kiváló tulajdonságainak köszönhetően hintáink több évtizeden keresztül javítás nélkül használhatóak. Az akácfában található csersavak és robinetinféleségek nem engedik a rothasztó gombák és kártékony rovarok letelepedését - így gyermekeink biztonságban élvezhetik a hintázást!

 

A hinta alapanyaga

A termék I. o. akácfából készül, ezért kültéri viszonyok között is rendkívül tartós. A feldolgozás során eltávolítjuk a fa felületéről a szíjácsot (azt a réteget, amely hajlamos a korhadásra), így a fa vegyszerek használata nélkül is rendkívül ellenálló, nem igényel felületkezelést. A kötőelemek rozsdamentesek, így élettartamuk megfelel a faanyag élettartamának, ami minimum 10 év. A játszóeszköz faanyaga teljes egészében újrahasznosítható, nem tartalmaz semmilyen környezetre káros anyagot.

 

A játszótéri eszköz működésének leírása

A játszóeszköz egyszerre két gyermek számára nyújt biztonságos hintázási lehetőséget.( A termék horganyzott menetes szárakkal rögzített, D140-180 mm átmérőjű szijácsmentes akácfa oszlopokból készül, rozsdamentes, csapágyas hintacsuklókkal felszerelve. Az alumínium betétes laphinta ülőkék  6 mm-es szem méretű, egyenként 2 m hosszú galvanizált lánccal vannak ellátva.)

 

A termékre vonatkozó szabvány megjelölése:

MSZ EN 1176-1:2008 Játszótéri eszközök - Általános biztonságtechnikai követelmények és vizsgálati módszerek

 MSZ EN 1176-2:2008 Játszótéri eszközök - A hinták kiegészítő biztonságtechnikai követelményei és vizsgálati módszerei

 

A játszóeszköz közösségi használatra, óvodák, iskolák, közterületi játszóterek berendezésére illetve magánhasználatra is alkalmas.

A termék TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik. 

CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok