Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!Két tornyos játszóvár csúszdával, mászófallal


Két tornyos játszóvár csúszdával, mászófallal

 Tornyok


Gyártó: Robinia Group
Megnevezés: Két tornyos játszóvár csúszdával, mászófallal
Cikkszám: T003

  

 

 

 

A két tornyos játszóvár adatai, méretei:

Méretek (H × Sz/(D) × M): 5,3x5,65x2,3 m
Súly: 1340 kg
Esési tér: 8,5x8,5 m
Esési magasság: 140 cm
Ütéscsillapítás: szükséges
Korcsoport: 3-12 év
Mennyiségi egység: db

 

Két tornyos, fából készült játszóvár játszóterekre, óvodákba akár egyszerre 12 gyermek számára!

A közösségi terek, játszóterek és óvodák legkedveltebb játéka lehet nagyméretű, akár 12 gyermek befogadására képes játszóvárunk, amelyet munkatársaink csúszdával és mászófallal szereltek fel a még kalandosabb játékélményért!

 

A játszóvár alapanyaga:

A termék I. o. akácfából készül, ezért kültéri viszonyok között is rendkívül tartós. A feldolgozás során eltávolítjuk a fa felületéről a szíjácsot (azt a réteget, amely hajlamos a korhadásra), így a fa vegyszerek használata nélkül is rendkívül ellenálló, nem igényel felületkezelést. A kötőelemek rozsdamentesek, így élettartamuk megfelel a faanyag élettartamának, ami minimum 10 év. A játszóeszköz faanyaga teljes egészében újrahasznosítható, nem tartalmaz semmilyen környezetre káros anyagot.

 

A játszótéri eszköz működésének leírása

A többfunkciós Játszótorony összetett mozgáslehetőséget nyújt a gyermekek számára.
Egyszerre 12 gyermek használhatja biztonságosan. A csúszás, mászás, kapaszkodás során fejlődik a gyermekek mozgáskoordinációja és fizikai ereje. A 2 darab négyoldalú toronyból és az azokat összekötő átjáróból álló többfunkciós játszótéri eszköz egyik oldalán egy 3 m hosszú csúszda található. A csúszdalap rendelkezik a bevizsgáló szervezet által kiállított tanúsítvánnyal. A csúszda beülési helye az emelvényen van. A szemközti oldalán egy meredek játékelem segítségével juthatnak fel a gyerekek a toronyba, melyen vízszintesen elhelyezett kapaszkodók segítik a feljutást. A csúszdától jobbra a tartóoszlopokra rögzített létrafokokba kapaszkodva érhető el a csúszda indulási helye. A csúszdás torony két oldalfalán korlát található, mely a leesés elleni védelmet szolgálja. A rámpás torony két oldalán mellvéd, harmadik oldalán korlát biztosítja a leesés elleni védelmet. A két tornyot összekötő átjárón oldalait szintén mellvéd borítja. A mellvéd és a korlát magassága megfelel a vonatkozó szabványoknak. A 2. toronyhoz függeszkedésre alkalmas kiegészítő elem kapcsolódik.

 

A termékre vonatkozó szabvány megjelölése:

MSZ EN 1176-1:2008 Játszótéri eszközök - Általános biztonságtechnikai követelmények és vizsgálati módszerek

MSZ EN 1176-3:2008 Játszótéri eszközök - A csúszdák kiegészítő biztonságtechnikai követelményei és vizsgálati módszerei

 

A játszóeszköz közösségi használatra, óvodák, iskolák, közterületi játszóterek berendezésére alkalmas.

A termék TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik. 

CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok