Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!Akácfából készült kerítés - egyedi terv alapján készítjük el kerítését akácfából!


 Kerítések, karámok


Gyártó: Robinia Group
Megnevezés: Akácfából készült kerítés - egyedi terv alapján készítjük el kerítését akácfából!
Cikkszám:

  

 

 

 

 

 

Személyre szabható dekoratív, akácfából készült kerítés magánhasználatra

A kerítés minden kertesház kapuja: az első dolog amivel találkozunk. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy kerítésünk ne csak igényeinket szolgálja ki – de jó benyomást is keltsen! A fa meleg, otthonod hangElső osztályú, kiváló minőségű akácfából készült kerítéseink az Ügyfél igényeihez szabva, egyedi tervezés alapján készítjük! Ha szeretne teljesen egyedi fából készült kerítést, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi megvalósítjuk elképzeléseit!

 

A tartós, gyönyörű kerítés alapanyaga: az akácfa

Az akácfa deszkák - az anyag kiváló tulajdonságainak köszönhetően - kültérre, akár kerítésként is tökéletesen alkalmazhatóak. A nedvességnek és a napsütésnek egyaránt kiválóan ellen állnak – így az időjárás nem fogja megviselni új kerítését.

 

 

 

CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok