Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!Online tanácsadásKérdés:


Kérdést felvető neve:


Kedves Robinia Grup !
Kert felújítás előtt állunk es szeretnem a meglevő / mobil fedès / medence, jacuzzi és külső terasz felületét fa burkolattal burkoltatni.
A honlapjukon látott referencia munkáik, az ismertetett technológiai megoldások és érveik az akác mellett, számomra szimpatikusak.
A jelenlegi burkolatunk kerámia járolap!
A burkolando felületek cca. 130-150 m2.
Azért van néhánykérdésem: A felületek tisztítására vonatkozóan, a felület hézagai közé behulló szennyeződések /por, levelek es rovarok/ hogyan tavolithatók el?
Megrendelésünk esetén hogyan tovább? Helyszíni felmérés és tanácsadás? Mikorra tudják vállalni a kivitelezést?
Üdv: W. JánosVálasz:


Kedves János!

 

Köszönjük szépen megkeresését! Nagyon örülünk, hogy munkánk megnyerte tetszését. 

Akkor hát lássuk: 

- A kerámia járólap - mivel sík, tömör felület - alkalmas a rendszer rögzítésére. Persze oda kell figyelni a küszöbökre, stb. ; a teraszburkolati rendszer magassága 44 mm.

- A teraszdeszkák között bejutott szennyeződések az eső hatására a legtöbb esetben automatikusan kitisztulnak. Amennyiben ez nem valósul meg, egy egyszerű, slaggal történő átmosás megoldja a dolgot, pláne egy kerámia járólapokra rögzített terasz esetében.

- Továbbiak: Mivel a leírt adatok elég komplex burkolatra engednek következtetni, mindenképpen szükség lesz egy helyszíni felmérésre, tanácsadásra. Szállítási határidő a megrendeléstől számított 3 hét, ezt követően azonnal telepítjük is a burkolatot. 

 

Kérem válaszát az info@robinia-group.hu címre küldje. Ossza meg!

Vissza: Robinia Group Kft válaszol
címkék:


CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok