Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!Online tanácsadásKérdés:


Kérdést felvető neve:


Kedves Robinia Group! A honlapot böngészve gyakran botlottam a hossztoldott deszkák kifejezésbe. Arra lennék kíváncsi, hogy a ragasztásnál mennyivel gyengébbek a deszkák, illetve, hogy mennyi ideig marad használható az ilyen teraszdeszka. Előre is köszönöm.Válasz:


Kedves Érdeklődő!

Köszönjük szépen a kérdést, a válaszunk a következő: A toldási folyamathoz egy speciálisan erre a célra, általunk (és egy német faipari egyetem segítségével) kifejlesztett, nanoszálakkal kevert ragasztót használunk. A toldási pontok teherbírását folyamatos töréstesztekkel ellenőrizzük, az így kapott értékek jóval meghaladják az elvárt szintet, majdnem duplája azoknak. Mivel a technológia még „csak” 10 éves, több évtizedes tapasztalataink nincsenek, azonban az már most is világosan látszik, hogy a ragasztó kibírja a terasz élettartamát, ami kültéren, fedetlen helyen 25-35 év. Ossza meg!

Vissza: Robinia Group Kft válaszol
címkék: TESZT


CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok