Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!Függőágy gyermekeknek


Függőágy gyermekeknek

 Hinták


Gyártó: Robinia Group
Megnevezés: Függőágy gyermekeknek
Cikkszám: PB-HSW

  

 

 

 

A függőágy adatai:

Méretek (H × Sz/(D) × M): 4mx0,8mx1,5m
Súly: 180 kg
Esési tér: 4,9mx4,8m
Esési magasság: 0,9 m
Ütéscsillapítás: Szükséges
Korcsoport: 2-12 év
Mennyiségi egység: db

 

 

Játkos függőágy gyermekeknek játszóterekre, kertekbe és óvodákba!

A játszótér komplexum egyik kiemelt darabja lehet ez a vidám színes, kreatív játékszer - a függőágy! Kimondottan gyermekek számára tervezett függőágyunk kialakításánál kiemelten ügyeltünk a csemeték biztonságára, így a játékszer akár 2 éves kortól élvezhető!

 

A függőágy alapanyaga

A termék I. o. akácfából készül, ezért kültéri viszonyok között is rendkívül tartós. A feldolgozás során eltávolítjuk a fa felületéről a szíjácsot (azt a réteget, amely hajlamos a korhadásra), így a fa vegyszerek használata nélkül is rendkívül ellenálló, nem igényel felületkezelést. A kötőelemek rozsdamentesek, így élettartamuk megfelel a faanyag élettartamának, ami minimum 10 év. A játszóeszköz faanyaga teljes egészében újrahasznosítható, nem tartalmaz semmilyen környezetre káros anyagot.

 

A játszótéri eszköz működésének leírása

A Függőágyat egyszerre 4 gyermek tudja használni. A játék élményét a mászás és a himbálózás adja, melyet a többes használat is fokozni tud.

Két 14-18 cm átmérőjű akác oszlopra masszív, rozsdamentes acélból készült hintacsuklókkal felszerelt kötélágy kerül felszerelésre. Mind a hintacsuklók, mind a kötélágy az Európai Unióban készülnek, és rendelkeznek a szükséges minőségi tanúsítványokkal.

 

A termékre vonatkozó szabvány megjelölése

MSZ EN 1176-1:2008 Játszótéri eszközök - Általános biztonságtechnikai követelmények és vizsgálati módszerek

MSZ EN 1176-2:2008 Játszótéri eszközök – A hinták kiegészítő biztonsági követelményei és vizsgálati módszerei

 

A játszóeszköz közösségi használatra, óvodák, iskolák, közterületi játszóterek berendezésére illetve magánhasználatra is alkalmas.

A termék TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik. 

CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok