Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!Felületkezelés és karbantartás


Felületkezelés és karbantartás

 Szolgáltatásaink


Gyártó: Robinia Group
Megnevezés: Felületkezelés és karbantartás
Cikkszám:

  

 

 

 

Az akácfa burkolat is meghálálja a gondozást: felületkezelés teakfa olajjal

Az akácfa, a benne rejlő csersavak és robinetin vegyületek miatt vegyszeres védelmet nem igényel, de mint minden fa, ez is meghálálja a törődést, ápolást. Cégünk ilyesfajta célokra egy jó minőségű faápoló olajat használ, ami segít a faburkolat színének minél további megőrzésében, valamint a faanyag élettartamát tovább növeli. Az ápolószer nagyon gyenge gombaölő hatással is bír, így azoktól a gombáktól sem kell félnünk, amelyek nem magát a fa sejtjeit, hanem a felszíni anyagokat támadják. A gyártás után a burkolatelemeket 2 rétegben kezeljük, ezt érdemes a szerelés után pár héttel, 1 rétegben megismételni. A maximális eredmény elérése érdekében az első pár évben évente ajánlunk egy alapos tisztítást követő olajozást (szintén egy rétegben). Az gondosan ápolt fában pár éven belül beáll egy egyensúly, így későbbiekben az olajozást elég sokkal ritkábban elvégezni. Az akácfa többszörösen megtéríti az ápolásába fektetett pénzt, időt, energiát.

 

Az akácfa burkolat felújítása, karbantartása

Az általunk ajánlott teraszburkolat másik nagy előnye, hogy könnyen felújítható. Amennyiben 10-15 év múlva vissza szeretné kapni teraszának eredeti színét, egyszerűen megteheti egy parkettacsiszoló gép segítségével. Az így kapott, vadonatúj felületet természetesen érdemes olajjal lekenni.

 

A 2016-os év újítása, hogy a teakfa olajról áttértünk egy jobb minőségű ápolóolajra. Ez tartalmaz egy kevés gombaölő hatóanyagot is, ami azok a gombák ellen biztosít védelmet, amelyek nem a fa sejtjeit támadják,hanem a sejtközi, illetve a felületi anyagokkal táplálkoznak. Bár ezek csak esztétikai veszélyt jelentenek, fő a biztonság! Ráadásul ezek az olajok ezentúl pigmentált formában is elérhetőek. Válasszon színt ízlése, kertje hangulata alapján! 

 

 

 

CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok