Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!


Csavarok (A2 A4)Mi teszi szükségessé a speciális csavarok használatát az akác kerti burkolatok építésekor?

Az akácban lévő természetes kémiai védővegyületeknek köszönhetjük kerti burkolatunk, akác teraszunk és homlokzatunk tartósságát, időtállóságát. Ezek a vegyületek ugyanis megakadályozzák a rovarok és a korhasztó gombák elterjedését - azonban olyan erősek, hogy a hagyományos anyagból készült csavarokat is rövid időn belül tönkreteszik. Éppen ezért a tartós és biztonságos végeredmény érdekében feltétlen szükséges az ellenálló anyagból készült csavarok és rögzítőelemek használata.

 

A2-es, A4-es besorolású csavarok a tartós kültéri burkolatért

A fentien miatt cégünk kizárólag A2-es és A4-es besorolású sav- és rozsdamentes fém kötőelemekkel dolgozik. Ezek ugyanis már elég tartósak ahhoz, hogy a védővegyületeknek ellenálljon és a terasz- vagy homlokzatburkolat teljes élettartama alatt kiszolgálja Ügyfelünket.

 

 


Ossza meg!

Vissza: Lexikon
címkék: akác

CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok