Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!Babatorony csúszdával


Babatorony csúszdával

 Tornyok


Gyártó: Robinia Group
Megnevezés: Babatorony csúszdával
Cikkszám: T002

  

 

 

 

A babatorony méretei és adatai:

Méretek (H × Sz/(D) × M): 4,40x1,40x1,80 m
Súly: 390 kg
Esési tér: 4,5x7,5 m
Esési magasság: 90 cm
Ütéscsillapítás: gyepre telepíthető
Korcsoport: 1-6 év
Mennyiségi egység: db

 

A legkisebbek örömére - csúszdával felszerelt babatorony egy éves kortól!

Ki mondta, hogy a kisbabák nem élvezhetik a csúszdázás örömeit? Kisméretű, kifejezetten a legkisebbek igényeire gyártott babatornyunk éppen ezért hoztuk létre - szülői felügyelettel ezen a játszótéri eszközön már akár 1 éves kortól is játszhatnak a gyermekek!

 

A babatorony alapanyaga:

A termék I. o. akácfából készül, ezért kültéri viszonyok között is rendkívül tartós. A feldolgozás során eltávolítjuk a fa felületéről a szíjácsot (azt a réteget, amely hajlamos a korhadásra), így a fa vegyszerek használata nélkül is rendkívül ellenálló, nem igényel felületkezelést. A kötőelemek rozsdamentesek, így élettartamuk megfelel a faanyag élettartamának, ami minimum 10 év. A játszóeszköz faanyaga teljes egészében újrahasznosítható, nem tartalmaz semmilyen környezetre káros anyagot.

 

A játszótéri eszköz működésének leírása

A játszóeszköz emelvényére korláttal ellátott lépcsőn juthatnak fel a gyermekek. A szemközti oldalon egy csúszda található. A csúszdalap rendelkezik a bevizsgáló szervezet által kiállított tanúsítvánnyal. A csúszda beülési helye az emelvényen van. A mellvéd és a korlát magassága megfelel a vonatkozó szabványoknak.

 

A termékre vonatkozó szabvány megjelölése:

MSZ EN 1176-1:2008 Játszótéri eszközök - Általános biztonságtechnikai követelmények és vizsgálati módszerek

MSZ EN 1176-3:2008 Játszótéri eszközök - A csúszdák kiegészítő biztonságtechnikai követelményei és vizsgálati módszerei

 

A játszóeszköz közösségi használatra, bölcsődék, óvodák, közterületi játszóterek berendezésére illetve magánhasználatra is alkalmas.

A termék TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik. 

 

CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok