Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!


Robinia Group Kft. cikkekOlvassa el tájékoztató jellegű cikkeinket a kültéri fahasználattal kapcsolatban!

2016.09.29.

Terasz téliesítése - Így csinálja!

Terasz téliesítése - Bemutatjuk a legjobb módszereket!

A terasz téliesítése egy összetett feladat, hiszen rengeteg tényezőre kell odafigyelni, ha nem akarjuk, hogy télen se menjen tönkre a burkolat. Bemutatjuk, hogy miket kell figyelembe vennie a terasz téliesítésekor! 

2016.09.02.

Akác tűzifa eladó Fejér megyében

Tűzifát keres Fejér megyében? Nálunk jó helyen jár! Válassza a kiváló fűtőértékkel rendelkező akácfát, amelyet most akár ingyen kiszállítunk Önnek! Az akác kiváló fűtőértéke, és lassú égési sebessége, sajátos jellegzetességei kiváló tűzifává teszik. Készüljön még időben a...

2016.08.19.

Tudj meg mindent az ésszerű fafeldolgozásról!

Fakitermelés és környezetvédelem

Az elmúlt időszakban többen is érdeklődtek nálunk, hogy miért is számít környezettudatos megoldásnak, ha akácfából teraszt, homlokzatburkolatot készítenek, vagy esetleg tűzifaként használják fel. A témakör meglehetősen összetett, de legalábbis jóval komplexebb, mint az elsőre látszik.

2016.07.26.

Egy videóval mutatjuk be, hogy hogyan érdemes a terasz karbantartását elvégezni!

A terasz felújítása és karbantartása

Érdemes kellő figyelmet szentelni a teraszburkolat karbantartására, hiszen a fa sem örökre szól. Bemutatjuk, hogy hogyan érdemes elvégezni a terasz karbantartását! 

2016.07.25.

Tudja meg, hogy hogyan lehet felhasználni az akácfát a kertben!

Az akác felhasználása a kertben

A kert dekorálásához egyre többen használnak fa anyagokat, hiszen komfortos, meleg hangulatot áraszt. Az akác tökéletes választás erre a célra, hiszen a szakértők szerint a legtartósabb fafajtánk. 

2016.06.30.

Tudj meg többet az akácról!

Amit az akácról tudni érdemes

Az akácfa – bár nem nálunk őshonos – de hungarikummá nyilvánították, hiszen hazánkban is jelentős szerepet játszik. Ez a csodálatos fafajta számos dologra alkalmas, ismerd meg Te is mi mindent tudunk róla!

2016.06.30.

Tudd meg, hogy miért érdemes a szíjácsmarást elvégezni az akácfán!

Miért tesz jót az akácnak a szíjácsmarás?

Az akácfa kiváló tulajdonságai révén jó választás kültéri burkolatok gyártására is. A különleges ragasztónak és hossztoldási technológiának köszönhetően nem vetemedik, és bármilyen méret szabható belőle – míg a szíjácsmarásnak köszönhetően nem támadják meg a különbörő korhasztó gombák! Ez...

2016.06.20.

Elővásárlási akció akácfa teraszburkolatokra: 15% kedvezményt kap, ha szeptemberi kivitelezésre most adja le rendelését!

Elővásárlási akció akácfa teraszburkolatokra: 15% kedvezményt kap, ha szeptemberi kivitelezésre most adja le rendelését!

Szeretné a következő nyarat új teraszán tölteni? Őszre felújítást tervez otthonában, kertjében, és már most érdeklődik? Van egy jó hírünk! Ha most előre gondolkodik, és megrendeli akácfa teraszát szeptemberi szereléssel, 15% kedvezményt adunk a teljes anyagköltségre!  


2/6


CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok