Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!
Gyönyörű burkolat akácfábólGyönyörű burkolat akácfából

 Referencia     
címkék: akác, homlokzatdeszka, klipsz, párnafa, referencia, teraszdeszka

Bár a hossztoldási eljárásunk lehetővé teszi akár 6 méteres teraszdeszkák gyártását – és ezáltal a végtoldások elkerülését – gyakran megesik, hogy megrendelőink a képeken is látható, játékos felület mellett döntenek. A végeredmény valóban mutatós, azonban ha ilyenfajta megoldásban gondolkozunk mindenképpen vegyük vigyelembe, hogy a deszkavégek veszélyes pontok! Gondoljunk csak bele: a fában hosszirányban futó, a víz-, és tápanyagszállításért felelős, aprócska csövek a deszkák végein hirtelen megszakadnak. Ezáltal ezeken a pontokon a faanyag jobban ki van téve a külső hatásoknak, a repedésre való hajlandóság itt jóval magasabb, mint a deszkák közepén. De azért szerencsére van megoldás: a sérülékeny végpontokat egy speciális tömítőanyaggal kezeljük, ami elzárja ezeket az aprócska csöveket, ezáltal kiküszöbölve a megnőtt kockázatot. 

Említésre méltó továbbá a terasz formája: a képeken jól látszik, hogy asztalosaink professzionális munkát végeznek. Bár a felület meglehetősen egyedi formájú, a textúra mégis tökéletesre sikerült.

CIKKEK


Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

A tökéletes homlokzatburkolat titka csupán két dolog: kiváló minőségű anyag és professzionális szerelés! Az anyagválasztás azonban nem egyszerű feladat, hiszen ha nem a megfelelő...

Homlokzatburkolat - Mitől lesz igazán szép és tartós?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok