Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!
Mediterrán hangulatú akácteraszMediterrán hangulatú akácterasz

 Referencia     
címkék: referencia

Mediterrán hangulat, medence és akácterasz kerti tóval kiegészítve

Az akácfa burkolatként már több alkalommal bebizonyította, hogy minden stílushoz tökéletesen passzol: legyen szó akár modern, minimál otthonról, akár klasszikus vagy épp rusztikus házakról - és most bebizonyítjuk, hogy a mediterrán hangulatot is tökéletesen kiegészíti!

Németországban készítettük el a képeken látható teraszburkolatot, amely egy alaposan megtervezett és átgondolt kert kiegészítője. Büszkék vagyunk erre a munkánkra, hiszen a végeredmény csodálatos lett: a természetesen anyagok, a kristálytiszta víz és a zöld növények, az akácfa burkolat és a buja kerti tó tökéletes összképet alkot.

 

Keskeny akác deszkázat a napos, esős felületekre

Szakértő csapatunk a felmérést követően a tulajdonos számára keskeny deszkázatot javasolt, hiszen a terasz napos és esős időjárásnak is ki van téve. A keskeny deszkák ilyen szélsőséges helyen jobban teljesít mint szélesebb társai - és természetesen az esztétikumról sem kellett lemondani. A tökéletesen megtervezz kert éke lett az akác terasz, amely nem csak gyönyörű, de a fa kiváló tulajdonságainak köszönhetően akár 50-100 éven át is élvezheti tulajdonosa!

 

Legyen Önnek is akácfa teraszburkolata! Kérje személyre szabott ajánlatunkat, vagy töltse ki ingyenes teraszkalkulátorunkat!

CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok