Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!
Gyönyörű terasz NémetországbanGyönyörű terasz Németországban

 Referencia     
címkék:

Legyen egy otthon akár modern, akár klasszikus stílusú, rusztikus vagy épp minimál - az akácfa mindig tökéletes kiegészítője! Nézze meg ezt a modern otthont akácfa terasszal, és inspirálódjon!

 

Akácfa burkolat minden stílushoz!

Amikor fa kültéri burkolatról beszélünk, a legtöbb ember a meleg, otthonos hangulatú, rusztikus vagy épp klasszikus otthonokra asszociál. Számos olyan stílust ismerünk, amelynek elengedhetetlen eleme a fa és a természetes anyagok használata, sőt, az adja valódi esszenciáját. De mi van a modern, minimál stílusú otthonokkal? A világos, sarkos megjelenések mellett is mutathat jól a fa burkolat?

 

Nos, ennek eldöntését a Kedves Olvasóra bízzuk, de mi hisszük, hogy a fa bizony minden stílusnak megadhatja azt a pluszt, amitől egy házból valódi otthon lesz!

 

Szerencsére így gondolta ezt a képeken látható németországi otthon tulajdonosa is, aki minket kért fel a teraszburkolat elkészítéséhez.

 

Egy minimál stílusú otthon és a fa melegségének találkozása

A végeredmény pedig azt gondoljuk, magáért beszél. A fehér falak, hatalmas üvegfelületek és lesarkított formák egy tökéletes minimál stílusú otthon jegyeit mutatják. Természetesen a teraszburkolat elkészítésekor mi is ügyeltünk a stílusjegyekre: letisztult, szögletes formában került megtervezésre - és aztán kivitelezésre - az akácfa terasz, amely tökéletesen ellensúlyozza a hideg színeket.

Büszkék vagyunk rá, hogy hazánktól messze is képviselhetjük a hungarikumnak számító akácfát, és elkészíthettük ezt a teraszburkolatot megrendelőnk részére!

 

Szeretné tudni, mennyiből jönne ki az Ön teraszának burkolása akácfával? Próbálja ki ingyenes teraszkalkulátorunk, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

 

CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok