Árajánlatkérés

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!
Akácfa a medence mellettAkácfa a medence mellett

 Referencia     
címkék: teraszdeszka

Fa teraszburkolat a medence mellett - akácból!

Gyakran találkozunk azzal a kérdéssel, hogy lehet-e a medence melletti részt fával burkolni. Az akácfa kiváló tulajdonságainak köszönhetően vízzel érintkezve is tökéletesen tartós, hosszú távra szóló végeredményt kaphatunk anélkül, hogy félni kéne a faanyag vetemedésétől, megcsúnyulásától. A képeken látható projektünkben a medence mellé egy viszonylag kicsi, de annál gyönyörűbb teraszburkolatot készítettünk, amely tökéletes harmóniát alkot - és ahol az egész család jól érezheti magát. Az esztétikát az igényes kivitelezés, míg a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot  az akác tulajdonságai a biztosítotják.

 

Akácfa burkolat kisebb területre is!

A cégünk által kifejlesztett nanoszálas ragasztónak köszönhetően lehetőségünk van akár 6 m hosszú teraszdeszkázat készítésére is, amennyiben erre van igény. De természetesen az otthon adottságának megfelelően előfordul, hogy csak kisebb területeket szeretne a megrendelő fával burkolni - ami semmilyen hátránnyal nem jár! A keskeny deszkázat kis területen is tökéletesen mutat, a tartósság pedig itt is garantált!

 

Szeretne Ön is álomotthont? Kérje személyre szabott ajánlatunkat, és legyen Önnek is időtálló, gyönyörű akácfa teraszburkolata!

CIKKEK


    A cikkek PDF formában letölthetőek a linkekre kattintva:    Fejér Megyei Hetilap 2008.03   Budapest Bank folyóirat 2017.03   Magyar...

Cikkek a sajtóból

Az akácfa teraszburkolat esetében több tényező is alakítja az árat, hiszen cégünk egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek! 

Számolja ki velünk teraszburkolata árát!

Egy játszótér építése egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a gyermekek biztonsága mellett a tartósság és az esztétikai szempontok is rendkívül fontosak. Az anyagválasztás a...

Játszótér építése - Mire kell ügyelni egy játszótér megépítésénél?

TOVÁBBI CIKKEK

Referenciák


Pontok